Kinky Paradise and Magical Midnight White Edition

Kinky Paradise and Magical Midnight White Edition
02 Jun 2018 Sat Time: 20:00
Kinky Paradise
Kofschip 14
Lelystad, Flevoland, NLD

  • Swingers Club Parties
  • Fetish Parties
  • Bracelet Pickup
  • Bracelet Discount
|

Description
Voor 2 JUNI 2018 heeft Kinky Paradise and Magical Midnight de” White Edition ” weer uit haar GOOCHELHOED weten te toveren. 

Om het erotische publiek ook tegemoet te komen hebben wij besloten om bij tussenpozen een gekleurd chique thema aan onze party toe te voegen.

De stoffen dienen wel een zachte luxe en exclusieve uitstraling te hebben in de op die bewuste avond uitgekozen thema kleur (white) zoals: kant, doorschijnend voile, satijn, zijde, linnen, fluweel, bodypaint in de kleur WIT mag ook.

De Kinky Paradise dresscode van: lack, leather, rubber, metal, latex, and burlesque blijft die avond natuurlijk ook gewoon gehandhaafd. (hoeft NIET in wit)

Kinky Paradise and Magical Midnight is een party die van alle gemakken is voorzien. Geen omkijken meer naar geld en muntjes.  

- Onbeperkt Drinken ( van water tot sterke drank)
- Warm en koud buffet
- Toilet
- Handdoeken
- Condooms
- Darkroom
- Natte groep, met stortdouche, make-up spiegels etc.
- Secret rooms voor nog meer privacy
- Jacuzzi
- Gratis parkeren 
- USA Disco Cave met pro DJ Booth incl. top deejays
- Rokersruimte met open haard en vele lounge hoeken
- Kluisjes
- Prachtige grote overdekte tuin met enorme ligbank
- ijsjes
- Dans - bar met danspaal
- De ouwelijks achterburgwal nagebouwd
- gloryhole room
- Magisch geluid en betoverende full color laser
- kledingstand (soms andere stands aanwezig neem aub contant geld/pinpas mee)

Onze party`s zijn UITSLUITEND toegankelijk voor stellen, dames, homo koppels, lesbiennes, bi’s, t-girls en transgenders.

De deejays die deze avond weer letterlijk en figuurlijk zullen gaan schitteren zijn niemand minder dan Gohan, Menno Maas, Da Dominator and Ronald van Gelderen.

In de prachtige grote tuin, die gedeeltelijk is overdekt, kan men oa lekker genieten van een hapje/drankje op een enorme heerlijke loungebank omringd door gezellige zitjes.

In de club heerst een gezellige, knusse en warme ambiance, die ruimte biedt voor ongeveer 400 gelijk gestemde en open-minded mensen. Sorry maar VOLVOL. Voor mensen die willen reserveren kunnen dit doen via SDC (Bracelet korting.) of onze online ticketshop https://eventix.shop/75yy4xku

Bent u erg geprikkeld geraakt en heeft u zin in onze party, in een open en liefdevolle atmosfeer trek dan uw mega killer high heels aan en TOVER uzelf in uw meest sprankelende, sensuele, glamorous, ondeugende, erotic/ kinky outfit. Dit is weer een fantastische kans om een all-inclusieve Magical Midnight avondje in de Club PartyCentrum Players te Lelystad mee te maken.   

Tijd: 20:00 t/m 04:00 
Pin betaling mogelijk
leeftijd: 18 +
!!! Strikt deurbeleid !!!
Muziek Genre: trance, techtrance, house, tribalhouse, club en electro
strikte dresscode: kinky or chique erotic white (no jeans, sneakers, fabric underwear or flip flops )

Voor foto`s ( gratis account aanmaken) en meer info kunt u altijd even een kijkje nemen op onze website: www.kinkyparadise.nl  
Upcoming Events
Past Events